Projecten

Wij willen onze huurders een woning van goede kwaliteit bieden: bouwtechnisch in orde, veilig en gezond. Op heel wat plekken in Rotterdam werken wij hieraan.

HKT-Blok

We renoveren 61 woningen aan de Heemskerk-, De Kempenaer-, en Talmastraat in Rotterdam-Noord. Ook voegen we 13 nieuwe woningen toe.

Meer over dit project

Hoge Kampen

In Rotterdam Zuidwijk in de wijk De Kampen willen wij groot onderhoud uitvoeren aan 12 woongebouwen met in totaal 360 woningen.

Meer over dit project

Liskwartier

We willen woningen in het Liskwartier opknappen en verbeteren. We beginnen met 45 woningen aan de Bergweg, Schiebroeksestraat, Schieveenstraat, Sint-Agathastraat, Voorburgstraat en de Willebrordusstraat.

Meer over dit project

Patrimonium's Hof

Het Patrimonium's Hof in de wijk Bloemhof is een Rijksmonument, gebouwd in 1915. De komende jaren renoveren wij dit complex.

Meer over dit project

Pioen

We lieten de fundering van de 55 woningen aan het Bloemhofplein onderzoeken en ontdekten dat deze niet goed meer is. De woningen verzakken en dit moeten we aanpakken.

Meer over dit project

Schiebroek-Zuid

In Schiebroek-Zuid ligt, als het om wonen gaat, een flinke opgave. Er staan verouderde en veel dezelfde woningen, vooral portiekwoningen. Voor een vitale wijk is een divers en kwalitatief goed aanbod van (voldoende) woningen belangrijk. Dat geldt uiteraard ook voor sociale huurwoningen. Wij gaan daarom aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit van onze woningen.

Meer over dit project

Tweebosbuurt

De komende jaren vernieuwen we samen met de gemeente de Tweebosbuurt in de Rotterdamse Afrikaanderwijk. De vernieuwing betreft onder andere de sloop van 524 huurwoningen. Daarnaast renoveren we 101 woningen in de sociale huur. Om bewoners de mogelijkheid te geven terug te keren naar de buurt, realiseren we 137 nieuwe sociale huurwoningen in de Afrikaanderwijk.

Meer over dit project

Verzetshelden

Wij maken plannen voor 314 eengezinswoningen in Hoogvliet-Zuid. Dit doen we in 2 fasen; Verzetshelden I en Verzetshelden II.

Meer over dit project

Wildenburg

In 'de burgen' in Zuidwijk bouwden wij de afgelopen jaren al nieuwe woningen in het Hof van Zuidwijk en de Parel van Zuidwijk. De 110 sociale huurwoningen in project Wildenburg is de laatste nieuwbouw van deze gebiedsontwikkeling.

Meer over dit project